عبارت HTML ( اچ تی ام ال ) مخفف Hyper Text Markup Language به معنی زبان نشانه گذاری فوق متن است. Html زبان استاندارد طراحی صفحات وب است و کليه کدهای صفحه اعم از طرف سرور و طرف مشتری در نهايت به کدهای HTML تبديل شده و توسط مرورگر نمايش داده می شوند.به عبارت دیگر مرورگر ها هیچکدام از کدها و کنترل های سمت سرور همچون کدهای asp و php را نمیشناسند و کد قابل فهم برای آنها اچ تی ام ال می باشد.

تاریخچه زبان HTML
برای اینکه بدانیم HTML از کجا آمده باید سفر کوتاهی به سال 1991 داشته باشیم. زمانی که آقای تیم برنرنس لی کار خود را روی 18 Tag یا همان برچسب ساده شروع کرد و اولین نسخه HTML را طراحی کرد. HTML روز به روز پیشرفت کرد و در هر نسخه امکانات بیشتری را در قالب تگهای کاربردیتر در اختیار طراحان قرار داد.به این ترتیب این زبان مشکلات قبلی خود را به مرور رفع کرد. HTML4 در سال 1999 معرفی شد و توانست تا مدتها توسط طراحان وب مورد استفاده قرار گیرد، تا این که بزرگترین تحول تاریخ HTML با معرفی HTML5 اتفاق افتاد.

دسترسی یکجا به لیست کامل تگهای HTML
برنامه نویسی سر و کله زدن با کد، تمرین و تمرین است. پس باید این مسیر را بدون میانبر طی کنید و به دنبال تقویت مهارتهای خود باشید. خواندن لیست کامل تگهای HTML به تنهایی به هیچ دردی نمیخورد. زیرا پس از شناخت تگهای HTML شما باید تک تک آنها را تست و با یکدیگر ترکیب کنید تا ببنید چطور در کنار هم کار میکنند. پس زمانی که تازه کار خود را شروع کردهاید، لیست تگهای HTML را کنار خود داشته باشید تا بتوانید آنها را به خاطر بسپارید و به صورت کاربردی به کار بگیرید.

کامپایلر های زبان های برنامه نویسی
کامپایلر های زبان های برنامه نویسی سروری در نهایت کد های خود را برای نمایش به کد اچ تی ام ال تبدیل میکنند و برای مرورگر میفرستند تا به کاربران نمایش داده شود.HTML یک زبان نشانه گذاری است ، به اين معنی که بخش های مختلف توسط اجزايی به نام تگ از هم جدا شده ، که هر کدام دارای کاربرد و خواص مربوط خود هستند . اين تگ ها به مرورگر اعلام می کنند که هر بخش از صفحه چه نوع عنصری است و بايد به چه صورت نمايش داده شود .

مزایای HTML :
- یادگیری آسان و لذتبخش
- قابلیت اجرا در تمام مرورگرها
- متن باز و رایگان بودن
- ادغام آسان با زبانهای سمت سرور
- معایب HTML:
- استاتیک بودن و وابستگی به زبانهای سمت سرور برای تعامل با کاربر
- ضعف در پشتیبانی از مرورگرهای قدیمی
- نیاز به طراحی جداگانه هر صفحه به دلیل نبود قواعد منطقی برنامه نویسی
#طراحی_سایت_در_افغانستان
#طراحی_اپلیکشن_در_افغانستان
#تولید_گیم_در_افغانستان
#تولید_سایت_ در_افغانستان
#تولید_استارتاپ_در_افغانستان
#اولین_دیتا
#HTML