اپلیکیشن هایبرید از نظر فنی اپلیکیشنی است که ترکیبی از خصوصیات و ویژگیهای اپلیکیشن وب و اپلیکیشن نیتیو را در خود گنجانده و ارائه میدهد. اما، آنها بیشتر به اپلیکیشن وب شباهت دارند. این اپلیکیشنها عملکرد کراس پلتفرم را ارائه میدهند و مانند اپلیکیشنهای وب، برای یک پلتفرم یا دستگاه خاص ساخته نمیشوند. این موارد معمولا به صورت آنلاین در دسترس بوده و با کمک یک مرورگر وب قابل دسترسی است. در اپلیکیشن هایبرید، اپلیکیشن درون اپلیکیشن نیتیو جاسازی و بسته بندی میشود. این بدان معناست که مانند اپلیکیشنهای نیتیو، به آنها نیز میتوانید مستقیما دسترسی داشته باشید و بصورت آفلاین استفاده کنید. یکی از معایب اپلیکیشنهای نیتیو این است که تنها برای یک سیستم عامل و پلتفرم خاص نوشته میشوند و برای هر اندروید و ios باید یک اپلیکیشن نیتیو جداگانه نوشت اما اپلیکیشنهای هایبرید مانند اپلیکیشنهای وب این خصوصیت و ویژگی را ندارند. به طور کلی با رشد بی نظیر استفاده از تلفنهای همراه و تبلتها، طراحی و ساخت یک نرم افزار برای یک کامپیوتر سود آور تر است.

مزایا و معایب اپلیکیشن هایبرید
مزایا و معایب اپلیکیشن هایبرید متفاوت است و بنابر سلیقه و علاقه هر طراح اپلیکیشن میتواند به دلیل داشتن مزایا و معایب مختلف مورد توجه و استفاده یا عدم استفاده قرار گیرد. هر کدام از انواع اپلیکیشنها چه هایبرید، نیتیو و وب دارای مزایا و معایب متفاوت و مختلفی هستند که در این مقاله قصد داریم تا مزایا و معایب این نوع از اپلیکیشن را بررسی کنیم.

مزایای اپلیکیشن هایبرید
- اپلیکیشن هایبرید را میتوان با سرعت بیشتری طراحی و ساخت و به بازار عرضه کرد. بنابراین، هر جا که زمان یک محدودیت باشد، توسعه دهندگان اغلب اپلیکیشنهای هایبرید را به دیگر انواع اپلیکیشن ترجیح میدهند.
- هزینه اولیه توسعه و همچنین هزینه رفع اشکالات و نگهداری اپلیکیشن هایبرید کم است زیرا از یک کد پایه برای دسترسی به چندین سیستم عامل استفاده میشود. کدهای پایه چندگانه اغلب ویژگیهای مشابهی دارند که به معنی از دست دادن منابع و بهره وری است. اپلیکیشنهای هایبرید عاری از این مشکل هستند.
- بیشتر اپلیکیشنهای بانکی و برخی از اپلیکیشنهای معروف شبکههای اجتماعی اپلیکیشن هایبرید هستند زیرا میتوانند بدون نیاز به راه اندازی یک مرورگر وب، مستقیما مطالب را از طریق وب سایت روی دستگاه کپی یا در دسترس قرار دهند.

معایب اپلیکیشن هایبرید
- یک اپلیکیشن هایبرید ممکن است بهترین تجربه کاربری یا نیتیو را ارائه ندهد زیرا پایه کد برای همه سیستم عامل ها یکنواخت است. بنابراین، تجربه کاربری سازگارتر است.
- ممکن است تمام ویژگیهای نیتیو وجود نداشته باشد و ویژگیهای جدید همیشه در یک اپلیکیشن هایبرید موجود نباشد.
- برای توسعه دهندهای که دانش اولیه و یا آگاهی در مورد یک سیستم عامل نیتیو نداشته باشد، اشکال زدایی در خطاهای بدون سند و پوشه ممکن است بسیار دشوار شود.
#تولید_و_طراحی_سایت_در_افغانستان
# تولید_و_ طراحی_اپلیکشن_در_افغانستان
#تولید_و_طراحی_گیم_در_افغانستان
#تولید_و_طراحی_سایت_در_افغانستان
#تولید_استارتاپ_در_افغانستان
#تولید_و_طراحی_نرم_افزار_در_افغانستان
#اولین_دیتا
#اپلیکیشن
#اپلیکیشن_هایبرید