- هوش مصنوعی، کاشف انتیبیوتیک
یک روش پیشگامانهی یادگیری ماشین، انواع جدید و قدرتمند آنتیبیوتیک را از مجموعهی بیش از ۱۰۰ میلیون مولکول شناسایی کرده است که در برابر طیف گستردهای از باکتریها، از جمله سل و انواع غیرقابل معالجه، موثر عمل میکند.

محققان معتقدند این آنتیبیوتیک که هالسین نامیده میشود، اولین آنتیبیوتیک کشفشده با هوش مصنوعی است. گرچه AI برای کمک به بخشهایی از کشف آنتیبیوتیک مورد استفاده قرار میگرفت، اما این اولین باراست که انواع کاملا جدیدی از آنتیبیوتیک را بدون استفاده از هیچ فرضِ انسانیِ قبلی شناسایی میکند. این کار به رهبری زیستشناس مصنوعی، جیم کالینز در موسسه تکنالوجی ماساچوست (MIT) منتشر شده است.
- دوا سازی اقتصادی با کمک هوش مصنوعی

دوا، عنصری تاثیرگذار در زندگی و تداوم حیات بشراست. اگرچه قدمت دوا و دواسازی به هزاران سال قبل برمیگردد، با این حال علم و تکنالوجیهای مربوط به آن، همواره شاهد پیشرفتهای جدی بوده است. خوبه بدانید که از هر 10 دوای جدیدی که زمینه تهیهی فرمولاسیونش انجام میشود، 9 دوا به هنگام انجام تستها و کسب مجوز با شکست روبه رو میشوند. این موضوع هزینههای زیادی به شرکتهای دواسازی تحمیل میکند. این هزینهها در حدود 1.3 میلیاردالر برای هر دوا برآورد شده است.
استفاده از تکنالوجیهای مبتنی بر تحلیل دیتاسنترها و هوش مصنوعی، میتواند موجب بهبود چشمگیری در زمینهی دواسازی شود؛ چراکه باعث افزایش دقت در مرحله تهیه فرمولاسیون و تقلیل هزینه و زمان در کل روند داروسازی میشود.

لازم به ذکراست که بالغ بر 30 شرکت دوا سازی در جهان، روی استفاده از هوش ماشینی ودیتاسنترها، بهمنظور ساختن دواهای جدید تمرکز کردند. از این دست شرکتها میتونیم به شرکت دواسازی بینالمللی نوارتیس (Novartis) اشاره کنیم که با شرکت IBM، شرکت تجهیزات کامپیوتری Intel، شرکت تحلیل دیتاها Quantum black و دانشگاه MIT همکاری میکند. بدون شک نواریس در استفاده از هوش مصنوعی در صنعت طبی برای انجام تستهای دوا و پروژههای تحلیل مریض پیشتاز خواهد بود.
صفحه قبلی – صفحه بعدی
#طراحی_سایت_در_افغانستان
#طراحی_اپلیکشن_در_افغانستان
#تولید_گیم_در_افغانستان
#تولید_سایت_در_افغانستان
#تولید_استارتاپ_در_افغانستان
#اولین_دیتا
#برنامه_نویسی_کامپیوتر
#تولید_CRM_در_افغانستان
#تجارت_آنلاین
#بازاریابی_اینترنتی
#تجارت_آنلاین_زنان
#هوش_مصنوعی
#روبات_ها
#برترین_تکنالوجی_سال_2020